Tuesday, November 17, 2009

tak mengapa

tak mengapa kalau bodoh cuma jangan diperbodohkan dan jangan pula memperbodohkan.tak mengapa kalau tak celik cuma jangan kurang cerdik. tak mengapa kalau nak ikut hati cuma jangan ikut mati...........

23 comments:

addyaholix said...

biar tak pandai, jangan berlagak pandai.

Solehah said...

buat la apa suka..kan pakcik..hehe..

sayu=pilu said...

hehehehhe betul2 pokcik sayu sokong...
erk tgh marah kan saper nih....sabo2 k

imHepPie said...

ade ke org nk ikut gi mati huu

BuLaN iTu aKu said...

cikgu saya selalu pesan
biar kita bodoh tapi kita rajin berusaha untuk menjadi pandai
betul tak pakcik??

mamamin said...

betol! betol! betol!

imam said...

macam pasrah je bunyik nye...ade problem ker?

sI tEDI said...

tak mengapalah.. lain belalang lain padangnya

niEna hailani said...

diam tak semestinya bodoh..
lantang tak semestinya pandai

cinta lea ixora said...

uh... mendalam entry ni.. huhu pakcik ok..? ;)

Sulela said...

aku tak bodoh...cuma kurang cerdik je...hehehe

Cik Cookie said...

sekarang nih ramai laa ikut hati mati.
hati nak hisap dadah
hati nak main anak org-->sm je lelaki n ppuan.
hati nak bunuh orang
hati nak tgk org ssh
hati nak pecah belahkan bangsa sendiri.

Cik Cookie said...

mana komen CC yg panjang td?

semuanya pasal hati..

bias® said...

macam lagu orkes nirwana jek?

mamai said...

addy:
ya betul sekali gitu

soleha:
biarla kan dia

sayu=Pilu:
dak marah ehhhh sajor jo tu hehehehe

imheppie:
ada juga..untuk orang yang tak berapa nak pandai

bulan:
benar kata cikgu tu...

mamamin:
saya juga setuju

imam:
tak ada cuma sekadar meluahkan

cik cookie:
kena berhati-hatikan ...

bias:
mungkin kot...

maiyah said...

takde bandingnya pandai dan budu ni.. masing2 ada kebolehan pe.. ada rezeki masing2 :)

@tune® said...

jangan tak mengapa...nnt segalanya terabaikan...

***nak address...nk anta walimatulurus....
email:ladyfugly@gmail.com

thanx ya...

~~~ kay ~~~ said...

ikut rasa - binasa
ikut hati - mati

(^_^)

mamai said...

sulela:
kamu tu pandai la

maiyah:
tapi mereka sering membanding dan mengambil kesempatan

kay:
yang ini selalu susah bila tiada timbang tara

tune:
wah bestnya okay nanti aku antar add aku

ber_uwang said...

orang pandai tak mengaku pandai...

green said...

ni en3 plg pendek ak baca hr ni.
tp ini juga entry plg DALam maksudnye ak jumpe..

mamai said...

ber_uwang:
ya tapi orang tak pandai selalu berlagak pandaikan

green:
ya ada makna tu

aiSyah said...

yup2..xmgapa semua itu..hihi
salam ziarah :)