Wednesday, November 18, 2009

di sini

di sini kita bertemu walau tak bersua namun aku tetap dapat merasa akan kemesraan mu. di sini aku belajar sesuatu yang baru dari yang lama. di sini aku menilai dan dinilai mungkin ada terlebih tapi kerap kali aku terkurang. di sini aku terkenang di waktu itu sesungguhnya kita ini memiliki sesuatu pada tiap satu........

27 comments:

Solehah said...

ya btl..btl apa? saya btl2 tak paha misi tersirat..

mamamin said...

mamaiku:

di ruang maya ini tercipta sebuah persahabatan! sesungguhnya..

~~~ kay ~~~ said...

di sini kita bertemu
tapi impian kita di sana...
(^_^)

Noorlaila Mohamed Nor said...

yea setuju!
sangat bermakna :)

Cik Cookie said...

Cik Cookie setuju.
kerana blog laa Cik Cookie kenal pakcik.

imHepPie said...

di sini tuh katne pakcik??

Koyuki said...

di sini kita bersama meluah rasa
menilai hati dan perasaan melalui tulisan yang berkata-kata..

mungkin hati berbicara duka, suka dan sendu, tapi di sini aku berkata hanya untuk buat kau tersenyum

@tune® said...

disini juga aku mengenal dunia dari sudut yg berbeza

Aku Beskot™ said...

btol..
di sini dimensi baru dua dunia berbeza bertemu..

Aku Beskot™ said...

btol..
di sini dimensi baru dua dunia berbeza bertemu..
ye ke..

Aku Beskot™ said...

btol..
di sini dimensi baru dua dunia berbeza bertemu..
ye ke..

*dr td try komen tp xdpt..

baginda® said...

3ah layout baru nmpak... bereformasi nmpk... hehh

cinta lea ixora said...

dun judge a book by its cover...
errkkk.. ade kaitan x..? hihi

sI tEDI said...

bro.. di sini kita kenal mereka walau tidak melihat dengan mata dan menyentuh dengan tangan!

noorlara said...

feninle jugak ko buat hakak ni, tapi kerapkali dalam tiada apa-apa ada apa-apa

Adjla Hafizin said...

disini dan disana.
dua benda yg berbeza.

maiyah said...

mmg kita miliki tiap sesuatu tapi ko takde my mini kuperr hee :D

triple x malaya said...

gua di sini...dan terjah blog lu..

mamai said...

soleha:
tak ada yang tersirat semua tersurat

mamamin:
dan di sini aku ada mama

kay:
akan ku kejar impian itu

noorlaila:
di sini pakcik kenal kamu

cik cookie:
ya sungguh seronok dapat kenalcik cookie

imheppie:
kat sinila hahahaha

koyuki:
dan aku juga ingin menanggis bersama kamu

@tune:
sebuah dunia yang lain dari biasa

aku beskot:
benar dari sini juga pokcik mengenali kamu

baginda:
guna approach baru ajer nie hahahaha

lea ixora:
tapi kalau cover dah tak best memang tak ada mood nak baca hehehe

sItEDI:
rasa seperti dekat walau jauh

noorlara:
pasati ada apa-apa nie hehehehe

adjla:
berbeza tapi tujuannya sama

maiyah:
aku nak pinjam mini cooper kau

Finaz said...

kita berdua ada satu persamaan iaitu 'pandai merapu'...hehe

ber_uwang said...

semoga ikatan persahabatan terus kekal.. walau siapa kita..

HonEyBuNNy said...

mendlm neh mkna nya..huuhu..pak cik..di sini ila umumkn ila dah balik umah...yeahhh..hiih

HonEyBuNNy said...

mendlm mkna neh...pak cik...di sini ila umumkn ila da balik umah...yeeeayhh..ihihi

bias® said...

dah macam starting lagu sudirman lah pulak? warisan.

abgBro said...

kita 'bertemu' di sini dengan rasa ukhwah biarpun kita tak pernah bertemu...:)

mamai said...

triple x malaya:
ya mari kita terjah

finaz:
ya betul hehehehe

ber_uwang:
wa tetap kawan lu

honey bunny:
wa suka dapat balik kg yer jgn lupa datang melawat pokcik

bias:
aku tiru tu

abgBro:
ya aku suka sama kau

Sulela said...

Merapu2 kau pun, benda ada isi tu...hehehe. Merapu2 aku, karut je semuanya tu...ahahaha