Tuesday, November 17, 2009

sunday weekend ahad

last sunday weekend ahad aku memenuhi undangan perjumpaan atau yang lebih tepat perjajian (bukan ba'iah )untuk menonton 2012 dikalangan bloger kecil-kecilan. perjumpaan yang diorganise oleh si kecil molek bertempat di mid valley.

perjumpaan separa rahsia ini di hadiri oleh mereka-mereka ini. di bawah adalah minit mesyuarat.

tarikh: 15/11/09

masa: 12:30 pm (janji 12.00am biasala KL jem )

attendance:

1. pengurusi miss siv
2. naib pengurusi ber_uwang
3. setiausaha beskot
4. bendahari ah fatt
5. ajk tetap mint
6. ajk gelap acap
7. ajk separa tetap aku la sebab aku bawa jasmine aku bersama 2 bodyguard

vanue:
di bulatan berhadapan pet wonderland pasai tempat lain semua penuh, pengurusi lupa nak buat booking.

agenda:
nak tengok citer apa, 2012 tiket dah abis.

suggestion:

1. doremon
2. pisau cukur
3. tubuh jenifer seksi
4. phobiah 2
5. tak tengok apa-apa

hasil dari perbincangan maka cadangan satu ditolak pasal bodyguard mamai kata kat tv boleh tengok. cadangan 2 memang siang-siang dah reject oleh ajk separa tetap pasal sebelum keluar rumah dia dah cukur misai agar nampak ensem.

yang tinggal cadangan 3 dan 4 oleh kerana majoriti hari itu ramai lelaki maka cadangan 3 telah dipersetujui.

lepas perbincangan maka perut lapar dan masa amat suntuk lalu makanan segera jadi pilihan pakcik Donald sedia menanti walau tak cukup kerusi tapi tak apa janji perut berisi.

lupa nak beritahu yang seat extra satu pasal jasmine ajk separa tetap telah di rasuah oleh mamai agar pie bershopping untuk mengelakkan dari kanak-kanak bawah umur itu turut serta.

result :
berdasarkan cemuhan dan kritikan dari ahli-ahli pakatan boleh dikatakan cerita tubuh jenifer seksi kurang tepat untuk di tonton.mungkin doremon lagi best.

next action:
perjumpa seterusnya akan ditetapkan sekali lagi oleh tuan pengurusi dan lebih tersusun. rasanya tiada bantahan dari ahli pakatan separa rahsia. dan pesanan next time tolong bawa camera pasal perjumpaan pertama tak ada yang nak ambil gambar si beskot yang hensem, si siv yang comel, ber_uwang yang tinggi lampai lu patut jadi model. ah fatt yang tak sepet, si mint yang pemalu dan acap wa tak sempat nak borak panjang dengan lu.

27 comments:

anaklaut said...

salam....


bro mamai, dah ada AJK ya...

best tu...

maiyah said...

hehe.. bleh join ajk tak :D

ber_uwang said...

model dah tua la bro..

kita tak tau pentoi ada kat mid valey ahad tu

master teddy said...

waa..siap wat minit mesyuarat,

imHepPie said...

alahai kalo tau ada extra seat pegi pon xpe ahaha...nak pegi gak wuuuu..

eh masa ditetapkan 12AM eh pakcik??cayalah jumpa tgh2 mlm hahaha

abgBro said...

wah wah bro...lu buat prjumpaan sulit ekk...x ajak gua punn...:p

arnamee said...

Salam:)

cemburunyer;p

p/s: anem no5, takpe undi len pun okke;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

kalaula sy pun rajin buat minit mesyuarat
mesti tak kena marah

mier@merr said...

haha,..apasal pakcik lak wat minit msyuarat..

bkn SU ke yg kene wat..hihi...

tahniah2..~

harap2 skali lg leh join gk...hehe

BuLaN iTu aKu said...

best nye dapat jumpe diorang semua..
teringin mahu jumpa jasmine kesayangn uncle

miNt said...

aduhai~

pemalu lagi.

thanks uncle 4 the mekdi.

terlampau segan sampai lupa nk ucap tQ.

hahaha;DD

~~~ kay ~~~ said...

2012 is simply da BOOM!
it's the LOVE and HUMANITY...
(tengok kat Sunway Pyramid jer)

(^_^)

mamai said...

anak laut:
jom joint jadi AJK

maiyah:
boleh sajer kalau nak jadi ajk

ber_uwang:
betul la kalau tau dia ada pasti wa pie kacau dia

master teddy:
setiap perjumpaan mesti ada minit mesyuarat

imheppie:
next time boleh joint...typo error la tu

abgBro:
hahahah pakatan tu...lu kalau da mesti gua ajak

arnamee:
nanti joint yer

noorlaila:
belajar buat minit mesyuarat nanti senang

mier:
pakcik pun heran juga nie

bulan:
bila kamu bercuti kat KL boleh joint pokcik yer

mint:
no big deal la tu

kay:
sunway pun penuh aku kena tunggu sampai hari akhir la nampaknya

Solehah said...

owh..ada pakatan separa rahsia plk eh..dasyat2..

** SiZuKa ChAn ** said...

wahh...mcm best je..
kelakar la pakcik ni...
mencerita kan ngn gaya camni..
hik3

~~~ kay ~~~ said...

pegi ler hari keje...
2012 - it's not only the matter of the world is ending...
(worth the very long queue)

Mawar_berduri said...

Wa...cam besh.....
tapi mid klau weekend ramai orang...sesak...haish...tu yang kureng cket .. :(

Daun Bidara said...

dah bertahun ana tak tengok wayang.
segan la nak join

mamai said...

soleha:
hahaha nie ejen rahsia

sizuka chan:
suka kamu yer pakcik boring malam tadi

kay:
waktu kerja hehehehe tak sesuai nanti kena tangkap pulak

mawar berduri:
pokcik nie pun bukan suka nak ker mid valley tu jrg kecuali kalau ada keperluan ajer

daun bidara:
ana pun begitu juga tapi tak nak jumpa kenkawan okay ajer

caluk@cencaluk said...

first perjumpaan selalu x de gambar sebab teruja ha ha

Sulela said...

Mid Valley ekkk...dah dekat dengan rumah omak den...ekekeke. Alaaaa... kalau ada gambo kan ke best. Buleh cuci2 mata tengok gambo blogger...wakaka

Cik Cookie said...

kenapa CC xde?
majuk ahh...

J@J@ / Bini The Rock said...

hohh! berjimba2 tgk wayang ye???

klu aku dekat nak jugak aku join 4 kaki...heheheh

@tune® said...

xsexy ke citer tuh??
damn!!!

Aku Beskot™ said...

kembang kempis bc entri ni..
haha..
pjg umor bley jmpe lg..

mamai said...

caluk:
next time aku standby camera kalau tak aku pie beli hehehe

cik cookie;
nanti kita plan yer

sulela:
kalau kau ada kat rumah mak kau tu pasti aku suruh kau datang

jaja;
kita jumpa kat melaka raya haji okay

@tune:
seksi la tu

aku beskot;
kembang kempis tak apa jgn kembang lembik hehehe

ya kita akan jumpa lagi

paTonG kerTaS said...

seperti beskot, org pon kembang kempis bace entry nih.
hahaha