Sunday, October 25, 2009

never walk alone...

debaran makin terasa,
detik masa seakan tekanan di dada
pertarungan dua merah yang perkasa
menentukan siapa layak bergelar raja

lauggan never walk alone mengegar jiwa
menghambat setan merah ke neraka
ayuh prajurit-prajurit merah yang setia
maruah padang Anfield harus dijaga....

the reds let us chase the red devil out from Anfield


p/s: LIVERPOOL akan buktikan Manchester United tiada apa-apa...harap tiada bola pantai berwarna merah malam nie

25 comments:

mamamin said...

helllooo...
the red devils akan bertahan.. go go MU kekekeke

anaklaut said...

salam..bro,

malam nanti pertembungan klasik MU dan Liverpool..

Liverpool 1- MU- 0

Manusia said...

yeah! kempunan la MU malam ni hehe

imHepPie said...

huuu apsal la smua minat bola eh..besh sgt ke...men tenet pastu tdo lgi besh ahaha..

nursarah87 said...

yes sy pun sokong liverpool leh score mlm nie..yeah!

bola merah? tidak.tidak.tidak!

sharamli said...

erm...xtw la p0kcik..kit0 xminat b0la...heeee

Aku Beskot™ said...

kita bertarong lg kali ini..
pertarongan ni hny di dlm padang saje..
di luar kita bersahabat semula..aha
glory² man United~

p/s:
mn la bro mamai ni..
wa da ade kt anfield da nih..
gagaga..

bias® said...

berusaha lah!

siggplus said...

gua dgr cita bola pantai dah di ban oleh penguasa di sana..mmg takkan terjadi lah perkara macam sunderland aritu..

gua harap liverpool mng, dengan semua player main cantik..

gua gugup beb sekarang

YNWA

yusuf mujahidin ™ said...

Aslmualaikum bro

liverpool kne titik mlm ni..harap2...hehe

Adjla Hafizin said...

glory glory man united..hehehe.
pakcik,
sye pnyokong mu ok.
leh ke the reds tu mng??
hehehe..

Koyuki said...

selamat berjaya the kop

harap2 tak rentung di luar NERAKA!!!

=P

mamai said...

mamamin:
alamak mama minat bola ker macam manaboelh sokong MU nie...

anak laut:
setuju rasa macam kelantan main ajer semalam

mausia:
ya mari kita kempunankan dia

imHeppie:
pasal bola tu bulat

nursarah:
caya la kita menang malam nie

aku beskot:
kita profesionalkan itu hanya game sahaja...

weh aku ada kat pintu sebelah liverpool punya pemain nie hahaha

bias:
ngah berusaha nie

siggplus:
wa pun gugup juga malam nie makan tak kenyang mandi tak basah nie

yusuf:
oh katakan tidak pada itu...

adjla:
kenapa la ramai penyokong MU nie...

koyuki:
biar bola rentung jgn kita rentung hahahaha

DaliaLiyana said...

bro..MU Mst menang la malam ni...kite bet ok.....hehhehee....

fadzilah said...

naper korang risau2 sampai jadi tekanan ni..saya sokong pasukan mana yg menang nanti...ok tak?

abgBro said...

bro...oleh krn red gaint mutakhir ni duk asyik kalah je jd wa hrp red devil kasi la depa menang pulak kan...tp kalu kalah jgak mlm neh lu kena trima lah hakikat MU mmg kuat...hahahaha

glory...glory MU

Cik Cookie said...

Semlm ms game apatah Cik Cookie ngn layan tosei.Nak tersembur terkejut time deme dok bersorak.Alahaii bola.

I always alone..

Ftyyhahh said...

bola? erk.


malaysiaa! hoho.

BuLaN iTu aKu said...

ingatkan sajak pasal ape la tadi..
rupanya pasal bola

maiyah said...

suka tgk piala dunia :)

al-lavendari said...

lawan bola ni, game dia berapa ? kalau ping pong saya tahulah ... 21.

nursarah87 said...

yes! liverpool menang la pakcik 2-0!..padan muka m.u kalah!

master teddy said...

dgr cte MU kalah.xtaw..x minat bola.tp nk gak nyibukk =P
maafkn jela eh,,

mamai said...

sha:
meh joint kelab liverpool

daliya:
sib baik tak sempat nak bet yer hahahaha

fadzilah:
huh ini tekanan lagi kuat...mana aci sokong yang menang ajer

abgro:
glory dah tengelam deknevder walk alone hehehehe

cik cookie:
kets joint the club

ftyyhahh:
malasysia sukan sea pun lom lepas lagi

bulan:
fanatik punya pasal

maiyah:
world cup next year kita sama-sama tunggu

al-lavendari:
bola tak ada limit cuma masa ajer hehehe saya tak pandai main ping pong nak kira pun tak tahu

nursarah:
heheheh menangkan

master teddy:
ya MU kalah tapi dengan bermaruah

miSs siv said...

bley!
tak de hal..
nak bawak anak pakcik yg comel tu pun ok.
hehe
=P