Monday, October 26, 2009

esok...

esok nak pergi kerja dengan pakai baju berwarna merah...tak sabar nak masuk office rasa malam ini terlalu panjang.

di lain masa akan ketemu lagi jangan ada dendam di hati...
kehebatan telah terbukti....perjuangan telah selesai dah Raja merah telah di mutlakkan buat kali ini..


P/S: never walk alone-2, glory, glory-0

27 comments:

sI tEDI said...

ko merah yg mana satu> yg kalah ke yg menang? ekekekke

mamamin said...

cis mamai..
kecundang lagi.. dah la semalam selangor kalah, malam ni tadi MU lak kalah..

xpe! xpe! mama tetap glory glory

kekekeke

mamai said...

sItEDI:
aku pasti la merah yang menang tu dari dulu lagi

mamamin:
tak apa kita akan berjumpa lagi di old trafford

T.u.Y.a said...

walawei bro..
bikin Tuya bengang x abis2 la nih..
kat umah kena nganjing ngan eri..
kat blog kena puji ngan bro..
esok kat sekolah confirm kena bantai kaw2 ngan deorg2 yg mmg anti glory2..
Tuya nak M.C esok..buleh gitu??hahahhahaha...adoi lahai!!!

{lumut} said...

hehe~~
mksud tersirat bju mrh ye pkcik..
kehkehkeh

sharamli said...

ni pakai baju merah la ari ni?

Koyuki said...

bawak bertenang la ye..

((sumpah tak faham orang lelaki..huhu~))

(~__~!)

abgBro said...

wah wah senang ati nampak...hehe

tahniah tahniah...

imHepPie said...

baju merah??slangor mng ke pakcik ahaha

J@J@ / Bini The Rock said...

amboiiiiiiiiiii...........

bahagia nampakkkk???
**congrate la sbb Pasukan kau menang 2-0

xP

mamai said...

tuya:
kalau MU menang confirm bro MC hari nie hahhaha

lumut:
tersirat yang sarat hehehe

sha:
mesti la pakai baju merah hari nie

koyuki:
sib baik minat bola kalau minat lainkan susah hehehehe

abgBro:
setelah di kalahkan berturut-turut mana tak senang hati bila dapat tewaskan the Giant hahahahaha

imeppie:
selangor sudah tersungkur la dengan terengganu...nie liverpool

jaja:
terima kasih, terima kasih...

Precious said...

Glory gloriaaaaa ...

nursarah87 said...

ye..ye..liv buktikan kemampuan..huahua

eiza in the house.. said...

bebaik nanti kene kejar lembu pkai baju merah..haha

- ape da..tak masuk tajuk tul komen..hehe

al-lavendari said...

tahniah. 2-0 jer ! ingatkan 21 -0.

mamai said...

preicous:
glory dah ber gelora

nursarah:
yea yea kita menang

eiza:
sib baik kat sini tak ada lembu

al-lavendari:
21-0 tu hisss melampau tu

Aku Beskot™ said...

tahniah ntok lvpl..
glory² xkn jatoh lg..
keciwa²..haha

sayu=pilu said...

lama tak dtg sini..rindu sangat..jus skodeng jer gelak2..

hehehehe MU kalah erk..tak minat bola ohohhohho

fadzilah said...

tahniah mamai pasukan awk menang..
kalau tak hari ni mesti kuar entri sedih..huhuhu

e. indah said...

comell tgk fans2 bola ... : )
makan bola, minum bola, men bola, crita bola, gaduh bola ....
tp comell

~salam

azzaliena suziantie said...

merah merah...
huuhu
garang wooo

suhaila-ab said...

aku igtkan apa td...
***bro man..aku ni tak leh janji nak gi labuh mata kail bila kat bro..pasal aku slalu tiba2 je teragak nak gi..kadang tu tgh duk siram pokok pun boleh ada idea nak gi mana..pegi mesti masa tu gak..tp kalau aku ada plan baeekkk punya nanti aku roger bro..ym la aku kalau bro ada ym la..bukan apa senang nak tempik nanti***

mamai said...

akubeskot:
kita jumpa next year di old traford

sayu=pilu:
kamu bz tak apa..meh joint kelab liv

fadzilah:
kalau kalah pasti aku MC hari ini

e.indah:
kita profesionalkan hehehe salam ziarah

azzaliena:
ya garang tu

master teddy said...

merah gitu..meriah...heheee =P

miss jane said...

bro :

ni lawan bola ke punye citer???
hehehehhehehe

rq suke liverpool je uncle...kekekekkekeek

suhaila-ab said...

BRO...LUPA NAK TANYA..KO PUNYA BOBOY TU DAH BAIK??...KALAU NAK TGK ANAK DARA AKU..PEGI LA TGK SINI...http://ajuanik.blogspot.com

BuLaN iTu aKu said...

semangat tetap diteruskan