Sunday, July 26, 2009

jawab tag sulela dulu



2.Link/ceritakan kembali siapa yang menberikan award inikepada anda.
sulela - http://desaalam.blogspot.com
Time kasih lela...aku tak pandai benda nie

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag)
Adoi la...apa aku nak bagitau ni ye...huhuhu...

1-* Aku suka tido

2-* Aku suka sport

3-* Tak suka tempat yang crowded ngan orang yang nie kau sama dengan aku

4-* Aku suka tengok pokok

5-* Aku suka makan buah-buahan

6-* tak suka bakar sampah takut api

7-* aku suka tengok orang makan

8-* aku suka semua binatang

9-* Tak suka membasuh tapi lipat baju tu kerja aku...hehehe

10-* internet kegemaran aku juga



4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Aku hadiahkan award beserta tag ni untuk:-

semua orang

kira siap la nie yer

11 comments:

anaklaut said...

salam...

salam..tq singgah anaklaut

sharamli said...

xsuka 0rg tgk sy makan...hu3

ije said...

pelik. ije tak suka lipat baju. basuh rajin. ehe

chipsmore said...

suke lipat baju?? hehe ;)

DaliaLiyana said...

dalia serik jwb tag ni...dua kali post tak lepas..penat tau type pepanjang.....last2 tak leh post..hampehhh tul....waaaa..

Idalara said...

ada yg buat kita suka
ada yang buat kita duka
ada yang buat kita bahagia
ada yang buat kita derita

kita saja yg boleh menyukakan ht kita..

thanks singgah di idalara.

mamai said...

anak laut :
homework dah siap tu ahaks

sharamli:
tapi aku suka

ije:
aku suka lipat baju

chipsmore:
best aper sambil lepak depan tv

dalialiyana:
aku dah lepas dah ahaks

Sulela said...

Ekekeke...ko suka tido ye. Lipatkan kain baju aku lak lepas ni ye...ahahaha

aisha said...

btul3..xde bnde lain yg leh lwan nikmat tido wakaka..

mamai said...

sulela:
kau antar kerumah aku meh aku lipatkan hehehe

aisha:
ya betul tu tapi ada satu lagi nikmat yang tido pun tak boleh lawan hehehehe time kita nak tunaikan hajat hehehehe

J@J@ / Bini The Rock said...

Bagus la suka lipat baju
mcm TR aku...keh3