Sunday, August 2, 2009

homework cikgu nur dah siap



setelah penat main kejar-kejar dengan pak polisi dan fru semalam dan disambung dengan memeriahkan persembahan geng kulup sakah dan bro pyanhabib di dataran shah alam...hasilnya aku keletihan. hari cuba jawab homework cikgu nur pulak tak tahu boleh score ker tak nie

1. apa perasan sekarang
~~~ emm..tiada perasaan masih mamai lagi

2. saya nak makan
~~~ entah orang rumah mogok tak masak hari nie....makan nasi goreng ajer

3. saya x suka
~~~ sy tak suka bila saya tak suka

4. impian saya
~~~ impian saya adalah impian semua orang untuk hidup bahagia...kalau and baby girl okay juga

5. haiwan yg saya tidak suka
~~~ aku suka semua haiwan tapi ngan ulor dan lipan nie aku ada kalah sikit

6. saya harapkan
~~~ saya harap abol dibebaskan

7. jika boleh diputarkan masa
~~~ aku nak kembali ke satu ketika dulu

8. saya pada 10 thn akan datang
~~~ semuanya berjalan dengan lancar insyaallah aku nak jadi datuk

9. hp saya adalah
~~~ company bagi agar aku tak ada privacy.

10. saya pernah bercinta sebanyak
~~~ tak leh nak kira la tapi aku ada satu cinta sahaja

11. saya suka pada
~~~ suka pada keluarga saya dan kawan-kawan saya

12. kawan2 saya
~~~ semua orang agaknya harap mereka juga nak berkawan dengan saya

13. pernah dikhianati
~~~ pernah dan banyak kali dah tapi saya tak kisah sebab mereka tak boleh buat saya mati pun..

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
~~~ aku belajar memaafkan mereka

15. senaraikan 8 orang untuk di tag
~~~ part ni yg suka.. sbb nur suka bagi homework kat kawan2.. jom kita tgk siapa yg kenaa...

* kay
* jaja bini the rock
* a.k.u.d.o
* TuYa
* my sweet little butterfly
* zia
* sItEDI
* honneybunny

cikgu saya dah siap nie nanti cikgu jangan denda yer lewat dah nie

11 comments:

INTAN said...

makasih sbb x mengetag aku..yihahaa

~~~ kay ~~~ said...

hohohohoooo..mamai!!!
ko biar betul....
aku mmg x suka bab tag mengeTag nih...

(harap2 bukan aku... ade ramai org nama kay kan...)

(^_^)

NuR said...

hehe..
emm..setelah ditambah dan ditolak, markah yg dpt cikgu bagi ialah A+..
apepun tq..
lain kali leh bagi homework kat bro lagi..

=)

adibah said...

nasib baik nama aku takda..! :-)

mamai said...

intan:
utang lama lom bayar lagi tu hehehehe

kay:
itulah nama kau yang aku maksudkan hehehehe..aku pun sebenornya kalo boleh tak nak hehehehe tapi dah terkena nie

nur:
yahoo dapat A+ terima kasih cikgu..ada lagi ker homework

adibah:
lom samapai lagi pasal kau baru jawab exam hehehehe

NuR said...

masih ada homework bro..
so, berhoneymoon lah ada sblm kena tag seterusnya...

hahahaha!
(ada gaya gelak jahat tak?)

Sulela said...

Kau tak suka bila kau tak suka ye? ahahaha... bijak punya jawapan tu...

mamai said...

nur:
okay cikgu jap lagi anak murid nak gie honeymoon....

aduh kena wat persiapan awal nie jap cari buku sekolah tak tau mana dah ilang.

sulela:
homework kau lom siap lagikan hehehehe...

J@J@ / Bini The Rock said...

wahhh nmpknye.....

tag ini menjadi "servis bertukar tangan " yea?

ok ok..nnt aku buat.

TQ

Sulela said...

Aisehhh...ingatkan ko dah melupakan homework aku tuh...ahahaha. Baik betul la cikgu Mamai neh. Nanti aku buat...hehehe

sharamli said...

ala..nak gk h0mwek ni..ha3