Tuesday, June 16, 2009

Time is Money.....

video

time is money...
time wait no man...
time is gold....
time at.....

just for fun.....

23 comments:

Sulela said...

Ahahahaha...aku dah penah tengok video neh. Mengekek-ngekek aku gelak...ahahaha

Ikhtilaf said...

mati2 gua ingat mamat 2 tkg tilik..
haha..

mamai said...

sulela:
aku baru tengok tadi...mmg kelakar terkena aku...

ikhtilaf:
aku pun terkena juga hampehhhh

Atan said...

he he he.. jam terselindung balik susu lembu

en_me said...

masa itteww time.. ehehe, funny

mamai said...

atan:
dongkey tu...

en.me:
buat release etress masa kerja

GRuNGe said...

Teringat pulak subjek Finance aku dulu yang bertajuk "Time Value For Money".

mamai said...

grunge:
value today and value for time...finance subject buat aku pening

haruan tasek said...

grunge ko ada d sini juga.... yes time is age

ije said...

haha. lembu tu x bergerak2. isk2.

mamai said...

haruan tasek:
what a small world....mencari kawan

ije:
dia ngah syok makan....

Pyanhabib said...

hah ha!

IdaAnuar said...

lawak gile...macam orang gila aku gelak sorang-sorang kat opis nih...

sayanghasni @ yus said...

kerana man babi aku sampai di sini..
tak nak ker sambung criter tu...

mamai said...

bro Pyan:
:)

Ida:
Kau jangan gelak lebih sgt nanti orang ingat lain pulak...

hasni:
aku lom berkesempatan nak mengarang citer tu sabar yer nie pentoi punya penagan la nie...

Basuh Baju said...

aku ada banyak time..

nak tukar kat ne? haha

anaklaut said...

salam...
best video ni...

mamai said...

basuh Baju:
tak nak tukar time ngan kau nanti kau bagi time yang kena basuh baju

Anak Laut:
for fun...

zachatta said...

;)

jebatsari said...

mamai, aku balik kpg on 4 julai.

mamai said...

jebatsari:
roger aku plan balik jujung bulan juga....jumpa di kg

miss GAZA said...

haha
cambest tu vid ni!


time is life
no time no life..
=)

mamai said...

miss gaza:
landing time....