Wednesday, June 17, 2009

cam hampehhh....

cam hampeh tul la malam nie...apa kehalnya semua jadi lembab....
broadband aku lembab, server kat opis lembab dan otak aku turut jadi lembab..
udah ler aku nie mamai..aku nak buat kerja pun tak boleh esok nak buat presentation...
nak antar email pun tak boleh memang hampeh tul la...
dan lagi sakit hati nak baca blog kengkawan pun susah slow bebenor....

camnie tido lagi baik ler...


sorry la yer aku tak dapat nak merayau buang sampah kat laman kengkawan....

16 comments:

GRuNGe said...

Ni menunjukkan servis yang disediakan di Malaysia ni belum sampai tahap yang memuaskan hati. Broadband slow. Aku pun selalu sakit hati sebab ni.

Atan said...

he he he sabo erk.. bior atan buat sampah kat sini lak

haruan tasek said...

ko kerja malam ke... kesian... ot tak apa

Sulela said...

Kekekeke...suka sangat ko buat sampah ye Mamai. Itu yang aku suka tu...kutip sampah dan buang balik kat ko...muahahaa

en_me said...

dah bangun blommm.. ehehe

IdaAnuar said...

internet slow? sama lah cam aku nih...tidor lagi bagus kan..(pst..yang lain tu jgn lah slow plak)

mamai said...

grunge:
aku tak keseorangan....aku ingat nak cuci jer broadband aku nagn sabun...

Atan:
huh terima kasih atan...

Haruan Tasek:
aku kerja normal tapi kalau kerja tak siap aku bawa balik kat umah dan siapkan mana yang boleh...

Sulela:
patut ler banyak sampah nie..

en.me :
magun lewat hari nie...

Ida
kalau dah tido lain2 tu terus jadi slow...hehehehe

The Admin said...

tu pesal org panggey berukband ..

bayar mahal .. servis mcm kelembai .. warghh ..

gee said...

-->buang sampah kat blog mamai..la..la..la

mamai said...

the admin:
mmg beul la rasa macam nak pulangkan ajer beruk band tu...buat perabih duit ajer tapi aku nie jenis kerja yang kena travel so nak kena ada juga beruk band nie

gee si kecil molek:
nanati aku suruh majlis perbandaran saman kau yer

dkama said...

sampah.. sampah.. sampah..

hahaha 3 eko sampah dah la... Broadband slow?? hahaha cam slowRock la jugak...

Yezzzzzaaaaaaa tido jauh lebih baik dari mamai... hehehe PEACE...

mamai said...

dkama:

slow rock okay lagi bloleh layan paler nie broadband slow sakit pala...wa tido ler...

ayampinko said...

2 pu jadi hal ker..
dah negara kita nie panas dan lembab.. so kira normal la tu..

mamai said...

ayampinko:
negara malaysia nie mmg la panas dan lembab sepanjang tahun takan services pun nak kena sepanjang tahun lembab

miss GAZA said...

er,
kira servis kat malaysia ni pon cam sampah jugakla...?
haha
rasanya nilah penyebab org malaysia suka buang sampah mrata-rata kot!
=p



wlwpun kamu suka buang sampah di blogku..
blogku tetap bersihh sbbku rajen menyapu!
lalala~

mamai said...

miss gaza:
lebih kurang la tu...kalau dah lebih banyak yang slow dari yang laju hehehehe aku mmg suka buang sampah kat blog kau sebab aku tau kau rajin sapu