Monday, December 14, 2009

jurang yang curang

pedih mata menunggu, tongkat ali menjadi bertambah pahit biar gula McD yang alloy rembat masih lagi tak mampu memaniskan pagi aku. babak gembira hanya seketika pada 45 minit yang pertama.

mengapa harus arshavin menjadi durjana biar kau yang ku damba setiap kali kau berlari. dan torres serba tak menjadi. jurang semakin besar harapan kian pudar namun masih belum untuk mengalah............

the gunners kita akan jumpa lagi.........the reds semakin hanggat terbakar

29 comments:

bias® said...

yerlah. jumpa lagi. haha.

SuFy said...

haha..bola..bola...sabauu je laa..eheee..:p

hisham said...

salam bro..nurul aka aloy tu tgk bola gak ker..hehe...
~sorila bro punye team klh dgn arsenal..hehe..buang je benitez tu...tk cre

Koyuki said...

kalah la tu
jangan sedih pakcik
haha

adibah said...

patutlah tak manis.. gula curi rupanya.. :-)

al-lavendari said...

ni mesti cerita fasal bola ... sebab saya tak faham !

abgBro said...

MU pun barai gak bro...huhuhuu!

ampehhh!

Sharinginfoz said...

sorry to hear that liverpool lost 1-2 to arsenal....

nursarah87 said...

kuciwa lagi..

NuR said...

citer bola..
ooo..kena diam.
sbb tak tau ape2..

heheh

~~~ kay ~~~ said...

aaarrrr.... sorry i'm a bit slow this morning... x paham!
(^_^)

mamai said...

bias:
kita jumpa lagi

sufy:
lelaki sufy hahahaha

hisham:
oh dia pasti tengok bola

koyuki:
sedih dah banyak kali kalah nie

adibah:
bukan curi la tapi McD bagi free hahahaha

al lavendari:
meh joint the club nanti boleh faham

abgBro:
aku lega MU kalah sekurang-kurangnya tak banyak beza

sharingfoz:
ah sungguh kecewa

nursarah:
memang mengecewakan tempat sendiri lak tu

nur:
kalau joint mesti meriah

Daun Bidara said...

bola ke ni?

sharamli said...

b0la lgik...erm

ubaidillah alqasam said...

salam bro... senasib lah dengan MU saya. hahaha.. suruh rafael bernitez jual glenn johson tu...haha.. own goal...

ape2 pun syukaran singgah kat blog saya yang umpama hidup segan mati xmahu tu... semoga bro mamai bahagia n selamat dunia akhirat...ameen..

Cik Cookie said...

sakit kepala bila sebut bola.
nak lepak makan tosei lama2 pun susah sebab nak bagi laluan kat kaki bola.
adehhh bola dtg lagi..
janji pakcik bahagia

miEz haNeM said...

mamai:)
berani2 si aloy hambik mcD ko!
CIS!!

hahah:) MoWnIng

master teddy said...

lalala...sy xpaham.hehe,,

**pakcik,,InsyAllah bln 1 ney sy da blik kl.nt sy smpai kl sy roger pakcik.>>tp cne nk roger??uhuhu~ =P

-sy blurr ari ni.sila abaikn sy-

zia said...

habis sape yg curang ni..tak faham

Razman said...

aku sje dtg nk cr gado..gunners? lupakan la...hanya budak sekolah tgk arsenal..haha

jane said...

pkcik...

walopon liverpool my feveret football club telah kalah...

ku tahu mereka tabah...

ahaks...

luv liverpool...
suka atey ar arsenal mnang pon...lvrpool jugak yg ku centa..

tkpe pkcik..life must go on;)
walopon pedih..hukhuk

BuLaN iTu aKu said...

sajak pasal bola la ni..
hebat betul uncle bulan ni

mamai said...

kay:
hahahaha monday blues

che la:
bola la apa lagi

sha:
lelaki la katakan

ubaidillah:
ya senasib la kita sekurang-kurangnya masih merih lagi EPL tu

cik cookie:
kalau cc dah start joint pasti cc akan sama syok

miez hanem:
memang nak kena aloy tu hahahahaha

master teddy;
welcome welcome pakcik tunggu nanti pakcik bagi contact number

zia:
kena tengok bola baru paham

razman:
ya arsenal apa la tak hebat lansung hahahahaha

jane:
ya we will naver walk alone

bulan:
sajak pening lalat namanya

HonEyBuNNy said...

ngeh3...ila egtkan apa td..bola rupanya...ihihi

triple x malaya said...

pengadil botak tu patut kene tembak je...

anaklaut said...

salam...bro mamai,

peluang liverpool masih ada lagi..

tq singgah anaklaut..:))

Nabil Fizri said...

kah kah kah

cinta lea ixora said...

bola oh bola... mmg musim bola btl..huhu

seroja jingga said...

kalah..aku pun sentap siut