Thursday, November 5, 2009

kecewa

dengan lagu dan irama
ku luahkan jua rasa kecewa

Oh tak mungkin
tak munngkin liverpool seri lagi

aku macam nak pecat ajer Benitez tu

23 comments:

nobuta said...

ok la drpd kalah hua2..

nursarah87 said...

meh la pakcik kita pecat ja dia..grrrrr!

BuLaN iTu aKu said...

yes...
bulan first..

pecat aje pakcikk
sokong sangat

mamamin said...

mama kan dah ckp semalam,
pecat jerk benitez tus..
kekekek

sayu=pilu said...

ahahahaha sian nyer kiciwe yerkk

pecat jer then pokcik ganti tmpat dia sure menang lepas nih...hakzzz

terima lah kenyataan..

Koyuki said...

pecat saja die..

risikonya??

Solehah said...

hehe..tmpg gelak ja..

fadzilah said...

sabar bro...jangan diturutkan sangat rasa hati yg kecewa itu..senyum sikit..:))

HonEyBuNNy said...

pak cik..ila jalan2 blog pak cik jap eh....hiihiih.....

merahitujambu said...

laa igt ape laa td..ish2

mamai said...

nobuta:
panjang lagi perjalanan tu aduh susah

nursarah87:
ya kita buat undi pecat dia

bulan:
ya kita sokong-sokong

mamamin:
aduh mama kalau pecat sekarang nanti saper nak ganti dia

sayu=pilu:
kalau pakcik ganti mesti lagi banyak kalah hahahahaha

koyuki:
rasa macam nak suruh juga dia berhenti kita tunggu dan lihat

soleha:
tak apa gelak la gelak la nanti Liv pie final hahaha

fadzilah:
ngah senyum dalam duka nie

Anonymous said...

hahaha...jgnlah kecewa...mari kita nyanyi sama2..

~~~ kay ~~~ said...

x mo kecewa ler
mari bergumbira
lalalalaaa....
(^_^)

eiza in the house.. said...

ermm..bernasib baik tu bro..hehe..cuba lagi next time..kasi up..:)

fatin sulaiman said...

tologn pecat dia SEKARANG!!!

azzaliena suziantie said...

sabo sabo

enyheartsdiamond said...

uncle..eny engat puisi kecewa td..hehe;)

abe long said...

ni mesti ang xbg die mkn dl smalam b4 game..tu yg seri..
tp kalo ko bg die mkn..aku rase kalah teruk!!!

ber_uwang said...

uh uh nampak nya syaitan merah terus menuju puncak... hik hik

mamai said...

honey Bunny:
silakan silakan

merahitujambu:
sedih taw

anonymous:
macam mana nak bergumbira ngah berduka

kay:
sedang mencuba

eiza:
kalau tak layak memang memalukan

fatin:
pakcik dan antar email ke anfield dah

azzaliena:
huh ini mana boleh sabor

eny:
hahaha memang ngah kecewa pun

abe long:
makan tak sempat sampai...

ber_uwang:
cisss akan ku sekat setan merah itu dengan cara apa jua juga hahahaha

master teddy said...

pak cik je la g ganti sape tu?benitez?ha.. hikhik,,

sharamli said...

sab0 pakcik erk

miSs siv said...

pakcik.
tertinggal word "nada"

dgn nada, lagu dan irama.
ku luahkan jua rasa kecewa.

hihiihi