Monday, June 29, 2009

Surat Untuk Kawan...

Buat seorang kawan yang aku tak kenal
malah aku tak pernah jumpa

bro, gua buka nak ambil pusing pasal lu bro
tapi gua rasa tak best la lu tak ada bro...

gua selau baca lu punya entry bro
walau gua tau lu bukan orang satera bro...
lu punya entry memang tak ada seni bro
ayat lu memang tak ada puitis...

gua pun tak ada seni bro...
masa sekolah gua selalu lari bila ada subject seni...
tapi gua tau lu ikhlas mau tulis bro...
lu punya citer tetap best...

tapi bila lu kasi tutup lu punya blog...
gua ada sikit sedih bro..
bila gua start tulis blog dulu.
lu antara orang pertama gua kenal bro...

gua tak tau apa sudah jadi bro...
tapi gua dapat hidu itu punca bro..
macam hidu itu barang bro..
walau gua tak pernah cuba tapi gua dapat rasa...

rilex la bro itu sikit punya hal bro...
adat bro adat...orang kawin lagi becerai bro
ini kita kawan2 tak ada hal...

akhir kata dari gua bro..
harap lu dapat update lu punya blog bro...

lupa bro sorry la gua bukan mau bikin sibuk bro...
tapi wa rasa kawan2 pun ada tunggu sama lu bro...

26 comments:

en_me said...

saperkar ittewww.. hmm

zachatta said...

Em.. Bagusnya kalau ada teman yang sebegitu.. Setiap hari akan saya nantikan.. Dengarla suara hati Bro Mamai.. Semoga teman itu akan kembali dan terus menulis.. ;)

aloy_paradoks said...

lu pegi la jumpe bro tu,, damaikan hatinya..

patungcendana said...

:-)

nia said...

eh..nak tau gak..cam bez jer pnulis blog tu...sapa2???

mamai said...

en_me:
seorang kawan yang belum aku ketemu

Zachatta:
aku harap dia akan kembali

aloy_paradoks
aku tak punya contact dia...bro kalau lu ada bagi kat gua boelh gua cari dia...lu dah lama dengan dia

patungcendana:
:-)

nia:
seorang yang aku tak kenal tapi dia mmg best sempoi

a.b geldofg said...

wa suka hidu gam...masa sekolah dulu

nia said...

owh...mcm bez jerk org tu..mcm jejak kasih la plak nk mencari die nie..plz sape2 yg ada ciri2 yg disebutkan itu tampil ke hadapan(hehe..ayat skema)

mamai said...

a.b geldofg:
wa suka menyorok kat dalam stor sambil....

nia:
semua orang special....lebih kurang macam jejak kasih la nie

Namasayeain said...

klu cam ni kene upah inspector gadget..x pon detective conan cr si pemilik blog tu..huhukk

thanx jd follower saye..sy follow awk jgak erk. encik mamai...

shakinah said...

sape sape sape sape sape

ije said...

siapakah gerangan si bro tu?

anaklaut said...

macm tak puas ati je nih...releks..

tapi n3 yg best..!

dkama said...

hahaha sapa nyer blog yang berabok tuh bro... kasi tau gua... gua pun nak antar surat gak kat die...

@tune® said...

tu la...
si apeikah?

kalau die ..mmg xbesh die xde..

kembalikan blog mu!!!
Pulangkn!!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

huh.....sapa tu orang..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Naz said...

kenapa dia nak tutup blog? saper orgnya??

J@J@ / Bini The Rock said...

sapakah gerangannya itu???

Adakah dia seorang Penglipur Lara??

Bersama-sama kita nantikan kemunculannya...

mamai said...

ain:
sama-sama kita mengikuti perkembangan..

sakinah:
tungguuuuuu........

ije:
aku pun tak kenal...

anaklaut:
tak ada masalah tak puas hati cuma kecuk hati

dkama:
kawan kita

@tune:
entah la

pentoi:
bro akan menyusul

naz:
orangnya tak mahu di kenali

jaja:
bukan setakat penglipurlara tapi penyampai berita

Naz said...

semua org dah tanya.. kasi la clue sikit...

patungcendana said...

re:...aku berbicara tanpa kata...

kau masih kecewa dgn kawan kau ni ya...

senyum...:-)

Sulela said...

Hrmmmm...rerasa cam tahu je sapa ni...Kalau betul dia orangnya, akupun nak heran gak la...huhuhuhu

mamai said...

naz:
atas permintaan tuan punya badan biarkan

patungcenda:
sebahagian darinya ya sebahagian lagi untuk yang lain

sulela:
syyyyyyyy.....ada sebabnya

miss GAZA said...

syok betul dapat member mcm kamu ni en mamai..
concern gitu!
=)

Redynne™ said...

hmmmm...

ye la..x leh masuk dh blog..

nmpknye utk invited readers je.. hwwaaaaa..aku x di invite.. :(