Thursday, July 2, 2009

20111 20518202112919..kesinambungan tak terkata

41189 2311018 251147 251821161...
41189 23120111 251147 251825261...
141132114 111201 15181147 251147 191131...
251835189201 20514201147 119201...
1351431189 1991161 125298 13211291...
811191112014251 119201 209141 25261...
1991161 119201 2114202111 1351491219 49189...
8114251 491 251147 1261129...




mungkin aku perlu mengenali orang....
sebelum aku menjadi manusia...

24 comments:

patungcendana said...

re:...yang cantik tak selalu indah
yang cacat tak selalu cela


betul...

dan...yang cantik juga tak selalu cela...
yang cacat juga tak selalu indah...

tapi tak pernah pulak orang cakap macam tu kan...itulah maksud aku...

mungkin kita perlu mengenali diri sendiri sebelum mengenali orang...:-)

T.u.Y.a said...

ya Allah..banyanye nombor..
pening2..

SRISUFI said...

Salam bro....

~kod rahsia utk dapatkn harta karun dari gua mana ni?


=)

GRuNGe said...

Kali ni aku tak nak tegur number2 tu. Dah terbiasa tengo number. Skang ni, aku nak tegur pengomen no 1 blog ko, patungcendana, sungguh nya, dia follower ko yang no 1 aku rasa.

gua stomek said...

aduh......lu bikin gua biol beb...
masa skolah dulu maths gua nam pening..

miss GAZA said...

er,
kod alien planet mane lak ni bro?



yela bro..
betul cam cik pc ckap.
kenali diri dlu sblum nak kenali org.
eh,
camna lak tu??
ala,
gua pon kompius!
waaa



bro slaloo buatku bermuhasabah..

mamai said...

patungcenda:
kamu memang bijak mentafsir mimpi-mimpi indah...

masih mencari diri...

TUYA:
terima kasih ziarah...itu nombor binary nak tahu kena pecahkan sendiri ahaks...

Sri:
salam buat kamu juga...ada makna disebalik nombor...
aku baru dapat dari gua kelam

Grunge:
bukan dia follower aku no 1 tapi aku peminat setia dia ahaks...

siap la kau dua minggu pening dengan nombor

stomek:
aku nak balas dendam pasal dulu maths aku pun dapat 6 pening juga


miss gaza;
ada rahsia di sebalik kod itu..
masih mencari identiti diri lagi nie...

patungcendana said...

sekadar mentafsir mimpi2 indah insan lain...:-)

grunge...aku tak follow mana2 blog...:-)

@tune® said...

aku bab numbers mmg kompius manjang..
tp kalau bab orang dan manusia..lagi susah untuk difahami...

mamai said...

patungcendana;
harap aku juga mempunyai mimpi seindah kamu...

biar sedetik tapi bermakna

mamai said...

@tune:
ingat lagi kuiz angka-angka....
menguji minda.
mmg manusia dan orang nie sukar difahami

J@J@ / Bini The Rock said...

nombor pin akaun hang ke bro???

Anonymous said...

salam sejahtera bro...:)

~abgbro

dkama said...

nih kod DNA orang ker bro???

mamai said...

jaja:
salah satunya hehehehe

bkama:
bukan kod dna tapi nombor security ahaks

suhaila-ab said...

nombor byk2 ni apa maknanya...ke tengah main tikam2??main tikam2 aku suker!!

ayampinko said...

aku nampak macam 4D jer..
tak pun 6D..
hehehhe

mamai said...

suhaila:
main tikam-tikam la nie kau kena bayar 10 sen dulu....

Ayampinko:
kalau kau kena 6D or 4D syer la yer

Redynne™ said...

bnyknye nombor...

pesal le sy tetiba leh tringt crite 'Matrix' ea..?

mamai said...

redynne:
aku terpengaruh dengan matrik ahaks

Sulela said...

Ada makna nombor2 yang ko letak ni, kan Mamai?

Manusia dan orang...atau orang-orang...hehehe

mamai said...

sulela:
ada hadiah bagi siapa yang dapat menterjemahkan nombor-nombor itu

gee said...

lorr..gee ingat nombor ekor tadi hehehe

misznarney said...

benci angka... cume sker angka kt not2 wrna ijau, biru n merah jer. hehe..