Friday, February 12, 2010

misi tak mau rugi

hari ini aku kerja separuh hari, bukan sebab aku nak sambut tahun baru cina tapi sebab aku nak ke sini.

sepatutunya aku ada interview pukul 4.30 pm hari ini tapi aku minta tangguh sampai next week pasal aku nak ke sini

kenapa kau nak ke sini sebab aku tak mahu rugi peluang hanya ada sekali tak datang rugi...bukan pasal ada orang nak bagi free tapi aku minat seni mereka ini..

kalau dok rumah pun rugi minggu nie tak ada EPL citer pun tak best, balik kg pun jalan jem rugi masa dalam kereta atau bas. jadi kalau tak nak rugi mari ke sini....



tak rugi R10.00 kalau tengok citer nie, tapi rugi duit RM10.00 kalau belanja awek makan kat kedai mamak atau KFC

34 comments:

tunbegia said...

kalaulah tB ada awek nak makan kat KFC,

salamm, nanti cerita pasal SINI erk,

abgBro said...

gud luk bro!

enyheartsdiamond said...

enjoy taw uncle :)

Daun Bidara said...

kisah apa ni mamai, nanti story

JMR said...

alamak, dah byk aku kerugian gini...hahaha

enjoy teater bro!

touyakaruma said...

Jauh sangat nak gi tengok

sharamli said...

pakcik p0n da pandai bermisi2 da...

dzul hafixi said...

gua rugi.. gua rugi.. arghh!!

sI tEDI said...

x rugi bro belanja KFC, perut kenyang!

EnsemBuaya♥ said...

belanja awek kepuasan yer pown ada laa mana ada rugi!

Wanita Itu said...

best ye bro?

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

xpe hari nih belanja awek besok awek dibelanja lagi hahah.

Dark Ray™ said...

lu suka kan buat gua terharu...

imHepPie said...

uhuks mkn kfc sambil tgk dorg lgi besh kan haha

fadzilah said...

KFC sedap la..lagi best kalau pakwe yg belanja.

hisham said...

salam bro...saya kesibukkan la bro....aloy tau la nape saya bz...nnti bro dijemput...

mamai said...

tb:
baru balik dari tengok nautika

abgBro:
thank you bro

eny:
pasti uncle enjoy tapi kalau eny ada pasti lagi enjoy

daun bidara:
kisah masyarakat kini

JMR:
hahahaha mmg rugi tu

taouyakaruma:
tak apa next time bolehdatang tapi event lain

sha:
misi pakcik nak jumpa kamu lepas nie

dzul:
apasal wa tak jumpalu malam nie

sItEDI:
hahahaha KFC mahal la

ensembuaya:
rugi la pasal KFC mahal lepas tu terang dalam teater gelap dan ada lagi banyak awek datang

wanita itu:
ya best joint tak

rai:
kalau kau ikutbro ber_uwang pun bagus tadi

aloy_paradoks said...

gua harap lu tak rugi tangguh interview tu..

Moon Death Spell said...

uncle selalu ye tengok pementasan...
lain kali moon nak join... bleyy

dkama said...

kalau tak Rock aku pulak yang RUGI tengok... PEACE..

oranglidi said...

UIH.. RASA NAK POIEEE! NNTI ADA KSEMPATAN WA TRY PEGI

Precious said...

Selamat pergi ke 'sini' dan menonton 'ini'. Semoga berbaloi ...

hans said...

eh,aku penah tgok poster nautika tu dkt campus
rupa2nya best
adoi

mamai said...

dark ray:
hahahaha lu mana ada perasaan

imheppie:
ya betul tu jadi malam esok boleh pie

fadzilah:
rugi la macam tu

hisham:
wa faham...terima kad wa datang

aloy:
itu pasti tidak rugi tapi company tu yang rugi kalau tak ambil gua

bulan:
datang la 27/2 nie kat shah alam

dkama:
ada lagu rock woooo

oranglidi:
ya bagus kalau ada masa datang la

precious:
mmg berbaloi-baloi

hans:
dah pie tengok tak

momo si monyet said...

cayalah bro...respek...thanx for the support...

bias® said...

datang! datang!

beautiful_rose said...

wahhh teater.......
tingin nk tgk tp slalu x de peluang........huhuhuhu

al-lavendari said...

tak ada rancangan nak ke Seremban nampaknya !

HonEyBuNNy said...

ewahhh..pak cik bermisi lak....lau mkn KFC leh dapat ayam dah tu..hiih

Lia3003 said...

alahai.... makan sedap gak pew..he!

hans said...

nak pi tgok apa
dah balik rumah dah
hahaa
eh,mamai
ko minat liverpool ke?
bagus2
geng2

cik CumeY said...

salam pakcik...

tak dapat pergi..

masih tak sihat...


pakcik sihat??

Lia3003 said...

hm, about 'tag' yang ditnya..yes..it is tag...kalau sudi..buat lah ye..

caluk@cencaluk said...

citer apa ni bro