Monday, February 8, 2010

semua ada misi



NAUTIKA! sudah sampai ke minggu terakhir untuk dipentaskan. Jumaat ini show pertama akan bermula, sabtu dan ahad selesai.

kenapa aku nak tengok NAUTIKA?

1 . Ada cerita cinta.
2 . Pelakon semua belum kawin/single.
3 . Ada pelakon muka macam Will Smith.
4 . Suatu hari nanti diaorg akan popular, so baik ajak tangkap gambar awal awal.
5 . Lepas teater leh lepak luar isap rokok.kalau tak isap rokok pun leh lepak
6 . Leh usha usha mana tau jumpa jodoh kat situ. kalau masih solo
7 . Kalau Sabtu balik Kg sambut raya boleh tengok ari Jumaat.Kan best!
8 . Kalau jumaat bizi tengok Sabtu, best nye tengok sabtu!
9 . isteri aku tak sambut Hari Valentine so aku tengok NAUTIKA!
10 . Pengarah berasal dari Teluk Intan, sama dengan wife aku.
11 . Tak perlu datang pakai seluar slack gosok tepi. jimat tenaga wife aku
12 . Tak perlu baju kemeja tuck in. aku tak ada kemeja..
13 . Tak Ada mekap mekap, sikat sikat rambut, senang kerja aku.
14 . Tempat tu ada air cond.
15 . AKUDO kata nak datang.
16 . Ada scene bukak bukak. ini yang aku tunggu sebab mesti gempak

26 comments:

enyheartsdiamond said...

hahaha..ngarut la rezen uncle ney :D

Dark Ray™ said...

ahahahaha...

Solehah said...

nampak mcm best btl ni..pak ick ada berlakon sekali x ni?

aloy_paradoks said...

gua sayang lu....

sharamli said...

0rg ni cakap 0rang tu nak datang
0rg tu cakap 0rang ni nak datang..

abgBro said...

bro no 6 tu klu rse2 nak menambah saham yg dh ade pun bleh jge kannn...

JMR said...

byk skali alasan utk menonton NAUTIKA..no turning back nih..:-p

maiyah said...

apo.. bukak hehe bukak silat kot

dzul hafixi said...

haha.. bley plak begini..

Wanita Itu said...

ada scene bukak2?
biar betui heee....

ber_uwang said...

bro wa dtg jumaat malam sabtu.. insyallah kita jumpa di sana.. jangan sesat lagi dah la

mamai said...

eny:
betul la tu

dark ray:
lepas nie ada tugas berat

soleha:
bro memang pelakon hehehehehe

aloy:
all the best

sha:
kamu mesti datang tau

abgBro:
rajin mai la sini

JMR:
lu angkut itu kamera kita tangkap gambar kat nautika

maiyah:
buka minda

dzul:
boleh ajer

wanita:
jom la datang

ber_uwang:
ya bro kita jumpa disana

mEiZ SHA said...

sape sebenarnyer yg dtg tgk pak cik?
:)

mEiZ SHA said...

sape sebenarnyer yg dtg tgk pak cik?
:)

oranglidi said...

macam sedap cite nii.. nautika.. hm. aloy paradoks..


[trimas sudi singgah blog x sberapa wa nun]

atie said...

Salam Mamai...

Macam pelik aje n3 kali nie...he..he tak faham...sorry

told la hejauw said...

yg no 2 xthn..hahha

mamai said...

miez sha:
semua orang kalau boleh kena tengok

oranglidi:
kena tengok baru tua sedap ker tidak

atie:
memang pelik pun hehehehe

hejauw:
meh la datang ke nautika....dekat dah kan

Sharinginfoz said...

he he he nak tengok sebab pelakon tu tak kahwin ya....


Siapa Nak Promo Blog???

OK ke Kekasih Lebih Satu????

Perlu Ke Duit

A.K.U.D.O said...

stor teater DBP tu dah tahu ke kat mana?

Kaseh NazLieza said...

hahaha...byk nyer alasan yg munasabah harus pergi ea...

jualan bunga segar bersempena hari kekasih...harga serenah dari rm8 shj, tempah sekarang selagi stok masih ada...=)

sharamli said...

--------->jumaat 0rg da dlm bas la pakcik...balik kg..heee

encik ADAM said...

hebat lu

adibah said...

owh.. ko dating dengan A.K.U.D.O sambil tengok Nautika ye??? Best! Best! Have fun ya.. :-)

Insan Marhaen said...

Apa tu? Teater ke?

patungcendana said...

aku miss kali ni...huhuhu...