Sunday, January 31, 2010

saturday and sunday no entry

hari sabtu dan ahad tak ada entry kerana hari untuk anak dan bini, dan juga bersama kaum famali, kadangkala untuk kawan-kawan sekali especially bila dah dapat gaji...

nanti bila dah free jumpa lagi sorry kalau tak ada komen untuk entry...



p/s ini bukan kira entrykan...

26 comments:

triple x malaya said...

entry paling menarik..

T.u.Y.a said...

heppi weekend bro..
nice n3..hehehehhe

zia said...

takpe arr pakcik..ni kita kira n4..hehehe

sayu=pilu said...

lama dah tak lepak kat komen box nih....huhuuuhu

nak join sekali apa boleh kah diri ini....

nih tak kira komen kan

sI tEDI said...

ini entry bro..
ha ha ha

hamzah@al-lavendari said...

saya pun nak ikut jejak langkah awaklah lepas ni. bila orang tanya senang sikit nak jawab. saya kata mamai yang ajar (bukan suruh)

sharamli said...

xpe pakcik..family first..
:)

JMR said...

takpe, dimaafkan untuk kali ini....

dzul hafixi said...

seb bek tak kire..

dkama said...

n3 ke tak n3 ker tetap nak buang sampah kat sini...PEACE...

master teddy said...

err..teddy kre ney en3 gak.hehe...

~~~ kay ~~~ said...

sama ler kita...keluarga perlu didahulukan, paham2.

(^_^)have a lovely weekend!

hisham said...

okar bro...take yr time...

ika. said...

ni kira entry gak nie. hee~
bagus! weekend spend time only with family! :)

ber_uwang said...

hepi weekend...

abgBro said...

Assalamuaalaikum bro...

selamat beristeri rehat

bias® said...

buleh buat rap nie?

Solehah said...

hehe..hrni hr isnin..saya cuti lagi..

cik EPAL said...

kira entry la jugak...selamat bercuti :)

A.K.U.D.O said...

selamat melayan keluarga..

Naz said...

salam cuti2 Malaysia bro... hehehe

HonEyBuNNy said...

ohhh..pak cik g bercuti ya bersama fmly..ihhi...xpa..fmly first kan...;-)

HonEyBuNNy said...

ohhh..pak cik g bercuti ya bersama fmly..ihhi...xpa..fmly first kan...;-)

AzuanBudakMemandai said...

cam pantun la pulak huhu

Frodo Baggins said...

today is monday ~


>>___<<

touyakaruma said...

Waaa berblog pun ada cuti sabtu ahad erk ?