Thursday, May 21, 2009

Lelong......

Nie aku ada dapat SMS lawak petang tadi sojar tanpa C4 yang rajin antar.....

untuk dijual.
warna hitam
diguna oleh Kerajaan Negeri Perak
hanya 3 bulan.
harga boleh dirunding..
bukan Camry...
tapi Zamry..

siapa la yang create sms nie tau orang UMNO sure depa marah nie....

10 comments:

SRISUFI said...

HITAM itu manawan bro...hitam-hitam si kucing hitam...

sharamli said...

sp la yg tulis entry ni..tw 0rg umn0 sure kena marah...hik3

mamai said...

cik sri:

waduh mmg menawan hitam itu...pinjam kucing hitam boleh

mamai said...

sha:

aku dah bersiap sedia nak kena marah...

Ikhtilaf said...

haram jadah btol..
terguling-guling gua glak..
spe nyer idea bernas gle nie?..

mamai said...

ikhtilaf:

depa kata warna hitam metalic lagi solid tak main...

IdaAnuar said...

apa pun ptng ni lah final nya...kena lelong ke kena letak kat muzium perak

adila lalala said...

sama gak mcm sms anwar nak susun kabinet baru yg baru beli kat courts mammoth tu~

mamai said...

adila:

terima kasih menjejakkan kaki ke sini...

adila lalala said...

encek,,sy tau anda dah dewasa,,sapa la sy kalau nak dibandingkan dengan anda,,tp jangan la tuduh melulu,,dan yg lebih penting lg,,mcm encek ckp,,tak payah layan budak2,,tp berkongsi la ilmu dengan dia,,=p time kasih~