Friday, May 22, 2009

aku....aku.....aku......mamai....

aku tension.....
aku kecewa.....
aku sakit hati....
aku benci...
aku kantoi...
aku mamai...

ini mengubat hati ku....binatang pun tak lupa tuan dia....tapi kita manusia....





kalau tak dapat view sorry la yer aku dah malasssss........

13 comments:

gee said...

-->tepuk2 pipi mamai kasi tak mamai...tu la tdo ptg2..ish..sih

mamai said...

gee si kecil molek:

baru sedar nie...pening sikit

sharamli said...

sy p0n tensi0n..sy p0n benci...

abgBro said...

bro..mamai ngan mamun tu sama ker? hehe

mamai said...

sha:

jangan la kau tension dan benci daku....

AbgBro:
mamai baik sikit dari mamun...silap sebut jadi penyamun

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

lu kantoi takpe...jgn pentoi...

a.b geldofg said...

binatang lebih bagus dari manusia
tapi bnatang bcita nak jadi manusia

SuFy said...

y? any problem?huhu

SRISUFI said...

Apesal ni bro??? mamai lagi kah? apakata ajak pentoi p mancing kat Kemensah tu sure baik kan...


=)

Sulela said...

Ya Allah, manjanya singa tu...boleh peluk2, cium2, gomol2. Jeles aku tengok video tu...huhuhu

Ko mamai lagi ke? Meh aku buat ko tak mamai nak?

IdaAnuar said...

kenapo?mamai...okey lah tu...jangan gilo udah ler

mamai said...

pentoi:

aku hampir-hampir pentoi heheheh

a.b geldofg:
Pasai binatang tu rasa perangai manusia tu lebih teruk dari binatang

syfy:
sikit ajer biasa la adat berekerja

sri:
kemesah kat mana tu jom mancing pentoi....

Sulela:
kau nak ilang kan mamai aku camner jgn bagi mati udah ler

ida:
hampir juga gila....

misznarney said...

owh... so sweet.