Thursday, April 9, 2009

Bad Day.....Liv

Aku betul-betul bengang hari nie buat penat ajer aku banggun awal pagi semata-mata nak tengok team aku main pagi nie. Dalam aku demam selsema aku gagahkan juga badan tengok game, mula game tu bila tengok Liv score aku dah rasa macam demam aku nak baik dah....

Bila Chl samakan mata aku mula rasa sakit sikit badan tapi masih ada harapan lagi mungkin separuh masa kedua Liv boleh score...aku tahan lagi mata aku supaya tak tidur.

masuk second halfh aku tengok Liv main dah kucar-kacir tak macam mula game. Chl keep pushing and attack Liv akibatnya second half Chl score dua biji. Aku pening kepala terus aku off tv dan sambung tidur...

Pasal game pagi tadi hari ni aku tak pie kerja tambahan pulak badan aku memang tak sihat dah cukup cantik la tu sambung tidur......lagipun kalau pie kerja sure aku kena kutuk pagi nie, mana boleh tahan woooo kalah kat tempat sendiri 3-1 tu.....

Esok aku tak tahu lagi mamcam mana mereka kat opis masih meyimpan dendam kat aku pasal aku selalu kutuk team dia orang bila kalah.....

4 comments:

Anonymous said...

bro ade buat solat sunat ker..?
waktu2 cmtuh elok dibuat solat2 sunat..
dapat pahala gak sambil menonoton bola sepak..
sekadar ingatan..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

hahaha kena byk tu.....

sojar tanpa c4 said...

ingat 2005? liv perlu menang dengan dua kelebihan gol tapi 1st half kena sebijik. so kena score 3 masa 2nd half.

dan ia memang berlaku!!!!

Mamai said...

Sojar tanpa C4, betul cakap kau masih ada harapan lagi Liv selalu buat keajaiban

Pentoi, game biasala ada menang ada kalah tapi dalam umno menang bertanding pun tak dapat jadi meteri hahahaha

bro tanpa nama, termikasih atas peringatan next time aku sembhayang sunat dulu baru tengok bola