Monday, January 11, 2010

pekan frinjan...dah abis ke

aku semanggat datang ke pekan shah alam petang sabtu lalu kerana nak tengok budak-budak nie perform. sanggup aku terlepas pasar malam kat puncak alam yang ada ayam golek dara tu...

seawal jam 6 petang dah aku terpacak kat pekan shah alam pasal takut terlepas show, sekali show last sekali da...rasanya orginiser kena peka pasal time nie, kalau setakat nak tengok budak "dung" baik dok rumah...(artis malaysia memang kirang displin agaknya).

tapi tak rugi pun aku tunggu dari petang sampai ke awal pagi walau dalam hujan kerana persembahan paradoks tak pernah menghampakan. meh layan gambar sikit...



oh ini pujaan hati ku buat deklamasi sajak sebeum budak paradoks perform....aku jeles dengan dia malam tu kalau tak kerana dia dah jadi YB Nurul Izzah..sudah pasti aku masuk line, not bad at all dia punya penghayatan....



walau dah lewat pagi dan hujan yang berhenti mula datang kembali, namum masih ada yang sabar menanti..



baju aloy mungkin basah sebab main hujan dan mungkin juga hatinya dah panas pasal tunggu lama sanggat.



ini sedikit sudutan rakaman video bermutu rendah dari hp aku...amaran video ini mengandungi adegan buka baju yang tidak terlampau



masa aku dok borak-borak dengan bro pyanhabib kat gerai di pekan frinjan sempat juga aku beli majalah akrtun nie dan juga cd meor yang best nie....ada banyak buku yang best-best kat sana tapi duitnya yang tak banyak hari tu....

dalam syok layan paradok buat persembahan disebalik tepukan hadirin tetiba aku rasa persembahan dah habis...aik cepatnya

32 comments:

sharamli said...

b0leh tahan jugak b0dy nurul ashikin tu

wahyudi my said...

kipas susah mati paradoks ni.

Btw, anak2 abg comel :-)

::cinta lea ixora:: said...

pekan frinjan..? kt shah alam ke..? xpnh dgr pon

bias® said...

tahniah! anda berjaya menunggu sehingga saat akhir!

maiyah said...

wah.. gempak le paradoks tu

Zulhabri Supian said...

salam bro,pertamanya dari pihak penganjur..mintak maaf sebab kamu semua terpaksa menunggu lama..perancangan nak bagi tengah2, tapi dek kerana hujan kami simpan dulu..tapi hujan tak gak berhenti sepenuhnya...apapun terima kasih di atas persembahan hebat..harap dapat join frinjan lagi nanti,terima kaih banyak!

Zul

Sharinginfoz said...

sempat beli majalah ya....

RM3 Ribu Sebulan dengan Blog

Jom Baca Buku

~0~ said...

owh...ade event gini ek??sungguh aku xtau

harishah halim said...

cam menarik
fynn jamal x de ke?

JMR said...

paradoks mmg terbaek la...

pisey said...

best yang amat basah2 dalam hujan.pelangi je tak muncul.bulan senyum malam tu.

aha =)

kimisai said...

sayang seorang hamba allah telah terlepas utk menyaksikannya...

ada kerja..alasan munasabah biasa sari bibir hamba allah tu.. shit..!!!

gua kan pergi lain kali...

mamai said...

sha:
jgn kau tergoda yer

wahyudi:
paradoks kena pakai manual kipas

lea ixora:
hahahaha tu sekadar nama kumpulan ajer

bias:
aku mmg tunggu kau nyanyi...boleh sambung lagi tak

maiyah:
paradoks mmg gempak

zulhabri:
pasti aloy and group akan joint cuma kita belajar dari kekurangan

sha:
itu mesti beli

O:
next time boleh joint event mimpi

harisah:
memamng menarik kalau senang datang la for next event

JMR:
ya memang depa best

paisey:
bulan senyum ajer.....malam yang dingin

A.K.U.D.O said...

hey, hey hey!

meluah rasa yang hebat!

J@J@ / Bini The Rock said...

wah! sampai lewat pagi ke???

Rozita said...

buku perak darul kartun, teringin nak baca. tak jumpe pun buku tu..

triple x malaya said...

budak mane la yg tak paki baju tu yea...

~~~ kay ~~~ said...

(^_^) meriahnyer

Cik Cookie said...

hebat pak cik

cik EPAL said...

ayam golek dara?? tak pernah pulak makan :D

Dark Ray™ said...

nak lama kena bayar lebih sikit kot??
ahahahaha...

aloy_paradoks said...

terima kasih banyak bro... gua terharu la dengan lu.. kalau ada adik gua dah jadi adik ipar lu..

mamai said...

kimisai:
mimpi lu kena datang and perform hahaha

akudo:
hey memang hebat

jaja:
ya sampai lewat pagi tapi puas hati

rozita:
meh aku tolong belikan hahahahah kat kedai mamak mmg tak dapat

triple x malaya:
budak tu la...yang suka main air tu

kay:
kalau kamu ada lagi neriah

cik cookie:
tunggu cc datang tengok paradoks perform pulak lepas nie

dark ray:
bayar no hal..lepas nie kita jual tiket

aloy:
adik gua dah kawin semua la hahahahaha

Aspalela said...

bersemangat :P

basikaltue said...

best walaupun hujan..
:)

Insan Marhaen said...

salam taaruf. aku ada gak beli Perak darul kartun tapi tak baca lagi la... Beli kat BM railway station.

master teddy said...

oh.oh..pakcik g x ajak sy pon.haha.. =P

Solehah said...

wah..menarik..

zia said...

apesal tak ajak gua..huhuhu

imHepPie said...

owhh sgt cambesh...lipis nih pe yg ade wuuuu

mamai said...

aspalela:
lama tak ada entry yer

basikaltue:
ya masih best walau hujan

insan marhen:
aku dah habis baca dah

master teddy:
macam mana pakcik nak ajak kamu kan kamu bz hahaha

soleha:
memang menarik

zia:
lu boleh trun dati itu tempat tinggi ka

imheppie:
buka lipis ada siti ker hahahaha next time mari la sini

pisey said...

rugi pulak tak pau pakcik malam tu.kah3.nak perkenal diri pun tidak lagi.haha.