Wednesday, January 13, 2010

one degree

video\


oleh kerana malam ini beruk di awan biru aku macam *@#&$%^*!@ maka tidak dapat la hendak aku berjalan-jalan. mamang amat menyakitakan hati andai terpkasa menunggu dengan lama untuk dari satu laman ke satu laman. lagi menyakitkan hati bila nak buang sampah pun kena tunggu.

mood aku dan tahap kesabaran aku amat nipis sekali oleh itu daripada aku terus sakit hati dan memaki. maka adalah lebih baik aku tidur tambahan pula mata aku semakin layu nie. sebelum aku pergi menidurkan diri kalian layan la video yang sempat aku download ini......think about it with one extra efort what you can get..

21 comments:

master teddy said...

u r responsible 4 ur results.. =P

Erna said...

memang selalu macam tu kan..entah apa2..kot kita tengok iklan semua serba canggih..hakikatnya...sabar sabar sabar je la..walau pun nipis tak pe..tapi masih ada..ye tak..

AzuanBudakMemandai said...

tenet ak plak lambat le kalu video3 nie huhu...

~~~ kay ~~~ said...

istigfar byk2
(^_^)

cik EPAL said...

beruk di awan biru ??? ;)

patungcendana said...

jangan marah2...nanti kena jual....hehe

Frodo Baggins said...

bulan madu di awan biru gamkanyer ~

p/s: sambil tgu vdeo .. tenet tetiba lambat siput babi dowh!


>>____<<

Frodo Baggins said...

bro mamai ~ upload video ni kat utube x leh ke? lambat owh! dah hilang nafsu dowh, tunggu lama sangat ..


>>___<<

mamai said...

master teddy:
benar itu

erna:
iklan harus begitu kerana ia strategi

azuan:
hahaha video besar sgt ker

kay:
tak tahan sabar nie

eci epal:
celcom brerukband pakcik la

patung:
layan teater nautica nak

sI tEDI said...

lembab nak load!!

aku x bela beruk.. pakai stimiq.

kekkkeke

Koyuki said...

huhu
pakcik da marah ni

aloy_paradoks said...

eleh.... ada la tu..

sharamli said...

pakcik..kal0 0rg,rasa dah xsabar sgt2 n sakit ati mesti nak nanges...
nak tid0 p0n xleh...

bias® said...

tidur. tidur. beauty sleep kena ada.

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

haha punya geram eh uncle smpi tersalah2 eja hohoh.

sabar2

Precious said...

Tak tau pulak kau ada bela beruk ... wakakaaaa ... selamat malam eh!

mamai said...

frodo:
camner nak upload kat sana tak tau hahaha

sItEDI:
aku dah agak mesti lembabnya

koyuki:
marah sikit ajer

aloy:
wa dah dapat contact bila free kita pie panjat MBSA

sha:
malau nak nanges la

rai:
tu la pasal hahahaha

bias:
cam ner nak t,ido LIV kalah lagi

precious:
ini beruk tak makan ajar

Solehah said...

ooo..ptt la..berukbnd sy pun lembap..

triple x malaya said...

ape lu boleh marah ke..haha

HonEyBuNNy said...

beruk ila pown pak cik....lau lmbp sgt ila majoook jgk..tido lg syok..ihihi

Frodo Baggins said...

g sign up Youtube ~ then de button "upload" ... maka upload lah ia .. kekeke ... kalau utube sonang sikit, video tu dia compress kan size beliau. kitaorg yg ske buang sampah kat sini pown, anytime bleh dowload video lu bro mamai ... kalau berkenanlah .. hehehe ..