Wednesday, June 3, 2009

World Environment Day 2009: 5 June



Your Planet Needs You-UNite to Combat Climate Change

another 2 more days to go for us to celebrate our world environmental day


think green...

eat green...

act green...

reduce our waste and energy safe our planet

for our nature...
for our future generation...
and for our better living...

11 comments:

sharamli said...

sampah..

Atan said...

pakai spender ijau juga.. selamat kan bumi dari kemusnahan

stomek said...

green flag..

mamai said...

sha:
ya betul samaph...jangan buang merata-rata

Atan:
spender ijau tu green honet....menjaga keamanan...

Stomek:
green flag....aku ada flag yang hijau dan putih jua...

abgBro said...

ko mmg suker green xsuker red devils...kan..kan..hehe

IdaAnuar said...

ku lihat hijo....

SRISUFI said...

berdiam diri juga cara menyelamatkan bumi dari menjadi semakin panas kan bro...


sihat kah?

mamai said...

abgBro:

aku mmg suka green especialy ada kalaer putih tengah...red devil...see you next season..

ida:

Hijau itu medamaikan...

SriSufi:

Berdiam diri itu mmg baik untuk alam sekitar....tapi kalau berdiam diri bila kena buli itu tidak baik untuk diri...

saya sihat....

eliza said...

aku berbaju hijau hri ni...sapot hijau...hehehe

Sulela said...

Tanam lebih banyak pokok masa World Environment Day neh... Rumput pun kira pokok apa...hehehehe

mamai said...

sulela:

tanam pokok and rumput ok tapi jangan tanam lalang banyak sudah la