Tuesday, May 5, 2009

Bosan

Inilah hasilnya bila aku sudah bosan duduk kat opis nie tak tahu apa nak buat. Bukan tak ada kerja tapi aku tak tau nak start dari mana. Baru habis meeting yang paling membosankan actually aku nie mmg malas nak pie meeting terutama meeting yang tidak ada result apa-apa....cuma menyusahkan untie bancuh kopi yang terpaksa buat espresso untuk aku supaya aku tak mengantuk......

Bukan aku tak boleh balik tapi kalau kau balik sekarang pun bukan boleh sampai rumah on time dah tu kena bersesak dalam jam lagi huh malas aku.....baik aku balik lewat sikit sure jalan clear lagi pun boleh berlakon depan boss yang aku nie rajin ahaks...

Bagi tidak membuang masa aku so aku decorate la sikit blog aku nie untuk sesuaikan dengan citarasa aku yang separuh muda....

Hitam pasal aku mmg minat kaler hitam ( hitam itu menawan )
Putih pasal aku nak match dengan hitam baru ada lambang kehidupan ( hitam dan putih )
Merah pasal aku minat kat Liverpool ( Bukan UMNO yer )
Hijau pasal aku suka akan kedamaian ( sikit-sikit pengaruh PAS mungkin )

Hari pun dah gelap masa untuk aku pulang untuk melelapkan mata pagi nie ada game MU vs Arsenal yang harus aku tonton dan raikan kekalahan MU hahahah semoga MU kalah

4 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ijau pasal.....ku lihat ijauuuuuuuuuuuuuu...

sojar tanpa c4 said...

salam.

sorry bro. aku ada balik shah alam tapi esoknya ke jakarta tak dan nak jumpe.

IdaAnuar said...

nasib baik saya dok opis sorang2..bos pun online jer..tapi tak tahan gak kerja dgn komuniti ni..mcm-mcm ragam ada

mamai said...

Pentoi:
Ijau itu mendamaikan tapi aku sedih pasal banyak yanh ijau kena tebang dah

Sojar:
atas urusan apa kau ke jakarta jgn beli C4 udah ler....balik kg sound la gua bro

IdaAnuar:
perkara biasa la kerja ngan orang ini nak tak nak kena ikut juga.....tapi bila dah boring aku mula la nak cari kerja lain